Nieuws

Sandler aast op revanche: 'Teleurstelling dat Feyenoord niet verder met me wilde'

Sandler aast op revanche: 'Teleurstelling dat Feyenoord niet verder met me wilde'

25 januari - 09:54
0

Philippe Sandler kwam vorig seizoen nog uit voor Feyenoord, maar staat woensdagavond met NEC tegenover de Rotterdammers. De 25-jarige verdediger kwam mede door blessureleed amper in actie voor de ploeg van Arne Slot.

"Ik heb mezelf niet kunnen laten zien bij Feyenoord doordat ik geblesseerd binnenkwam en dat duurde langer dan gehoopt", aldus Sandler tegenover De Gelderlander. "Dan is het leuk om de Conference League-finale te halen, maar ik heb niet echt aan die prestatie bijgedragen. Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet met me verder wilde, want ik had het heel erg naar mijn zin en was ervan overtuigd dat ik alsnog kon slagen."

Feyenoord besloot aan het einde van het seizoen niet te verlengen met Sandler, waarna de verdediger bij NEC een contract voor drie seizoenen tekende. "We zijn dit seizoen door geen enkele club weggespeeld en dus maken we ook kans tegen Feyenoord. We zijn heel stabiel en niet bang om te voetballen. Ik sprak vorige week nog met Alireza en zei tegen hem dat hij zijn borst kan natmaken. Wij zijn er klaar voor."

Sandler kwam tot maar 52 minuten voor Feyenoord vorig seizoen verdeeld over de duels met PSV en Go Ahead Eagles. De voormalig speler van PEC Zwolle en Manchester City is bij NEC een vaste waarde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie