Nieuws

Paixão geniet bij Feyenoord: 'Geweldig, ik dank God dat ik de kans heb gekregen'

Paixão geniet bij Feyenoord: 'Geweldig, ik dank God dat ik de kans heb gekregen'

25 januari - 09:39
0

Igor Paixão maakt de laatste weken indruk bij Feyenoord en bekroonde zijn goede vorm in De Klassieker met een geweldig doelpunt. De Braziliaan genoot van de sfeer op Varkenoord en De Kuip.

"Wij waren de eerste én de tweede helft beter", blikt Paixão terug op het duel tussen Feyenoord en Ajax. "We waren agressiever en hadden in de slotfase de grootste kans om de winst nog grijpen", aldus de buitenspeler tegenover De Telegraaf.

De Braziliaan genoot van de sfeer. "Ik vond het geweldig. De opkomst van de supporters was gigantisch en zorgde voor een bijzondere sfeer. Een dag later in De Kuip was het helemaal een feest om te zien wat er op de tribunes gebeurde. Hoe ze ons steunden, vond ik bizar. Ik dank God dat ik de kans heb gekregen om dit mee te maken."

Slot wil dat aanvallers negentig minuten druk kunnen zetten. Paixão komt steeds dichterbij dat niveau en is de laatste weken steevast basisspeler. "Ik werk hier keihard en ben in een half jaar al fysiek sterker en sneller geworden. Ja, echt sneller dan voorheen.."

Een voorkeur voor wie hij in de spits wil bedienen heeft de Braziliaan niet. "Danilo werkt zo ongelooflijk hard. Maar Santi ook, hè. Ze geven allebei alles. De trainer moet maar kiezen wie er moet staan.." Om 21.00 uur neemt Feyenoord het op tegen NEC Nijmegen in De Kuip. Paixão wordt wederom in de basis verwacht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie