Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer behoudt basisplaats, Timber op de bank

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer behoudt basisplaats, Timber op de bank

25-01-2023 08:05 Laatste update: 08:05

Feyenoord neemt het woensdagavond in de midweekse speelronde van de Eredivisie op tegen NEC Nijmegen. Trainer Arne Slot voert volgens het Algemeen Dagblad geen wijzigingen door ten opzichte van De Klassieker.

Slot kan tegen de Nijmegenaren beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen rots in de branding Gernot Trauner is lang uit de roulatie met een blessure. Quinten Timber viel al in tegen Ajax en is weer volledig fit, maar Mats Wieffer behoudt zijn plekje in het elftal van Slot.

Feyenoord kan ook beschikken over de kersverse aanwinst Neraysho Kasanwirjo. De veelzijdige verdediger is fit en inzetbaar voor de Rotterdamse koploper van de Eredivisie. Kasanwirjo werd voor 1,5 miljoen euro overgenomen van FC Groningen. Dat bedrag kan nog oplopen tot twee miljoen euro.

Dat het elftal ongewijzigd blijft betekent ook dat Oussama Idrissi en Javairo Dilrosun op de bank moeten plaatsnemen. Igor Paixao was tegen Ajax nog uiterst belangrijk met een geweldige treffer.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Jahanbakhsh, Danilo, Paixao.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Márquez, Sandler, El Karouani; Schöne, Proper, Duelund; Tavsan, Dimata, Cissoko.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!