Transfernieuws

'Amrabat gespot op Camp Nou: toptransfer Marokkaan komt dichterbij'

'Amrabat gespot op Camp Nou: toptransfer Marokkaan komt dichterbij'

24 januari - 23:48
0

Sofyan Amrabat lijkt dicht bij een overstap naar FC Barcelona. De Marokkaanse middenvelder zou als optie gelden om Sergio Busquets op te volgen en werd zondag in Camp Nou gespot tijdens het duel tussen Barcelona en Getafe.

Volgens Relevo hebben verschillende bronnen aangegeven Amrabat in Camp Nou te hebben gespot, vermomd met een zonnebril en een pet. Amrabat was een van de smaakmakers tijdens het WK in Qatar, waarin Marokko boven zichzelf uitsteeg en de halve finales wist te bereiken. De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Feyenoord speelde zich in de kijker met zijn onvermoeibare optredens en zou daarom in de belangstelling van meerdere topclubs staan. 

Amrabat staat tot 2024 onder contract bij Fiorentina en speelt het merendeel van de wedstrijden in de Serie A. De Italiaanse club kreeg in december, toen het WK werd gespeeld, al gehoor van de interesse van Barça. De Italianen zouden een bedrag van 40 miljoen euro willen zien voor de Marokkaan, al zal dat bedrag in de zomer aanzienlijk lager uitvallen. Bij Barcelona is de toekomst van Busquets nog steeds onbekend en de deal zal vallen of staan met het besluit van de Spanjaard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie