Transfernieuws

'Real biedt astronomisch bedrag én middenvelder aan voor diensten van Bellingham'

'Real biedt astronomisch bedrag én middenvelder aan voor diensten van Bellingham'

24-01-2023 23:23

Real Madrid heeft grootse plannen en wil Jude Bellingham koste wat kost naar de Spaanse hoofdstad brengen. Los Blancos zijn van plan Eduardo Camavinga én 100 miljoen euro te bieden in de strijd om de Engelse tiener. 

Camavinga geniet de interesse van onder meer Arsenal, maar Real betrekt de middenvelder liever in een overeenkomst met Borussia DortmundDie Schwarzgelben gaan uiterlijk maart in gesprek om het contract van de tiener te verlengen, maar worden nu wellicht in verlegenheid gebracht door het bod van Real. De Duitse tak van Sky meldt dat Real van plan is het bod in te dienen, maar kan niet zeggen of Dortmund al op de hoogte is. 

De twintigjarige middenvelder van Real staat momenteel vierde in de pikorde en moet Toni Kroos, Luka Modric en Aurélien Tchouaméni voor zich dulden. Camavinga kwam in 2021 over van Stade Rennes en kostte de Madrilenen ruim 30 miljoen euro. Het contract van de in Cabinda geboren Fransman loopt door tot 2027.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!