Nieuws

C-woord valt bij PSV: 'Ik zie geen ander woord voor de situatie waar we inzitten'

C-woord valt bij PSV: 'Ik zie geen ander woord voor de situatie waar we inzitten'

24-01-2023 21:51

Ruud van Nistelrooij spreekt van een crisis bij PSV. Na de nederlaag op bezoek bij FC Emmen heeft de club al bijna even veel verliespunten geleden als in het gehele vorige seizoen. 

Van Nistelrooij wordt op het persmoment na de nederlaag gevraagd of er sprake is van een crisis bij de nummer drie van de Eredivisie. "Ik vind van wel", meent de trainer. "Ik zie geen ander woord voor deze situatie waar we in zitten. Dan moet je, als je op de bodem aankomt, en daar zijn we nu, opstaan en je stapje voor stapje weer omhoog werken. Elk klein stapje begint zaterdag", doelt Van Nistelrooij op het duel met Go Ahead Eagles. 

PSV leed dit seizoen tot dusver negentien verliespunten na achttien duels. In het gehele seizoen 2021-2022 lag dat aantal op 21. Feyenoord kan met een overwinning op NEC de voorsprong op de Eindhovenaren naar zes punten brengen. Ajax en FC Twente kunnen beide nog over PSV heen, indien de midweekse wedstrijden door beide ploegen worden gewonnen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!