Transfernieuws

Koeman blij met overstap Memphis: 'Hij zat niet lekker meer bij Barcelona'

Koeman blij met overstap Memphis: 'Hij zat niet lekker meer bij Barcelona'

24-01-2023 20:20

Ronald Koeman is blij dat Memphis Depay een transfer naar Atlético Madrid heeft weten af te dwingen. De Nederlander kwam bij FC Barcelona niet meer aan spelen toe en een overstap naar Los Colchoneros kan ook positieve gevolgen hebben bij het Nederlands elftal.

Koeman werd maandag gepresenteerd als nieuwe bondscoach van Oranje en ging kort in op de overstap van Memphis. "Ik ben erg blij met zijn transfer. Hij voelde zich niet op zijn gemak met zijn situatie bij Barcelona en nu zal hij de nodige speeltijd hebben om op dat moment zijn beste niveau te halen", meent Koeman, die lange tijd zelf Memphis onder zijn hoede had bij Barça. 

Sinds zijn ontslag bij Barcelona is de bondscoach niet meer bezig met zijn voormalige club. "Nu kijk ik niet meer naar de wedstrijden van Barça", merkt Koeman op, die ook zeer te spreken was over de transfer van Cody Gakpo. "Ik ben in de wolken. Hij zal evolueren", besluit Koeman. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!