Transfernieuws

Fábio Silva neemt afscheid: 'Door jullie kon ik groeien als speler en persoon'

Fábio Silva neemt afscheid: 'Door jullie kon ik groeien als speler en persoon'

24-01-2023 20:07

Fábio Silva is hard op weg de eerste winterversterking van PSV te worden en daarom nam de Portugese spits alvast afscheid van RSC Anderlecht, de club die de speler momenteel van Wolverhampton Wanderers huurt. 

Silva heeft op zijn Instagram een mooi verhaal over voor zijn ploeggenoten en de supporters. 'Ik wil mijn dankbaarheid voor deze geweldige club tonen. Er werd in mij geloofd wanneer niemand anders dat deed. Ik wil ook mijn ploeggenoten bedanken. Bedankt voor alle steun en mooie momenten binnen en buiten de lijnen. Er zijn echte vriendschappen ontstaan.'

'Voor de geweldige fans', vervolgt de Portugees, 'jullie waren essentieel voor onze club. Dit alles ondanks de resultaten die niet altijd waren zoals we wilden. Ik zal altijd fan blijven van deze geweldige club', besluit Silva. PSV heeft na het vertrek van Noni Madueke en Cody Gakpo snel behoefte aan aanvallende impulsen en Silva lijkt de eerste versterking te gaan worden.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fábio Silva (@fabio.silva)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!