Nieuws

Slot doet oproep aan Feyenoord-fans: 'Misschien wel meer dan bij De Klassieker'

Slot doet oproep aan Feyenoord-fans: 'Misschien wel meer dan bij De Klassieker'

24 januari - 17:58
0

Men is nog niet uitgesproken over De Klassieker, of het volgende duel van Feyenoord staat alweer voor de boeg. Trainer Arne Slot hoopt dat de supporters net zo fanatiek zijn als tegen Ajax.

Feyenoord en Ajax hielden elkaar in evenwicht in De Kuip en daar baalde Slot enigszins van. Toch is de trainer tevreden over bepaalde dingen dei de Rotterdammers lieten zien in de wedstrijd. "Daar hebben onze supporters ook een belangrijke rol in gehad", aldus Slot op de clubsite van de nummer één van de Eredivisie.

"Zij kunnen woensdagavond opnieuw van grote waarde zijn voor ons, misschien nog wel meer dan afgelopen zondag", vervolgt Slot. "Met N.E.C. treffen we een ploeg die dit seizoen al vaak heeft aangetoond dat ze moeilijk te verslaan zijn."

Na het duel met Ajax zit de eerste seizoenshelft er officieel op in de Eredivisie. "Onze uitdaging is om het beter te doen dan in de eerste seizoenshelft. Na het gelijkspel in Nijmegen eerder dit seizoen (1-1, red.) hebben we daar morgenavond gelijk de kans voor."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie