Opstellingen

PSV start zonder Veerman en Ramalho, Bakayoko vervangt geblesseerde De Jong

PSV start zonder Veerman en Ramalho, Bakayoko vervangt geblesseerde De Jong

24-01-2023 17:48

De opstelling van PSV tegen FC Emmen is bekend. Niet Joey Veerman, maar Johan Bakayoko vervangt Luuk de Jong in de basis bij de Eindhovenaren.

Trainer Ruud van Nistelrooy stond voor een lastige puzzel door het wegvallen van aanvoerder De Jong. De spits viel tegen Vitesse uit met een hoofdblessure en werd toen gewisseld voor Bakayoko. Die staat ook dinsdagavond tegen FC Emmen in de basis als vervanger van de spits.

Het is onbekend wie er daadwerkelijk in de spits zal staan bij PSV. Guus Til en Anwar El Ghazi kunnen allebei in de punt uit de voeten, maar ook Xavi Simons heeft daar dit seizoen gespeeld. Naast de aanvallende puzzel wijzigt Van Nistelrooy ook wat in de verdediging. Philipp Mwene moet op linksback plaatsmaken voor Mauro Júnior.

Ki-Jana Hoever, die lijkt te vertrekken bij PSV, zit niet bij de wedstrijdselectie en dat geldt ook voor Fabio Silva. De Portugees lijkt te worden gehuurd van Wolverhampton Wanderers en werd al medisch gekeurd, maar de Engelsen liggen vooralsnog dwars.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Mauro Júnior; Sangaré, Simons, Gutiérrez; Bakayoko, Til, El Ghazi

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Bouchouari, Araujo, Veldmate, Dirksen; Veendorp, Bernadou; Mendes, El Messaoudi, Diemers; Zivkovic

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!