Nieuws

Blind sluit terugkeer bij Ajax niet uit: 'Voel me gewoon verbonden aan de club'

Blind sluit terugkeer bij Ajax niet uit: 'Voel me gewoon verbonden aan de club'

24 januari - 17:31
0

Daley Blind heeft zich andermaal uitgelaten over zijn vertrek bij Ajax. De linksbenige verdediger vertelt in zijn eigen podcast Football is Life over hoe pijnlijk zijn afscheid van de Amsterdammers voor hem was.

Wat Blind het meeste pijn heeft gedaan bij zijn transfervrije exit bij Ajax? "Hoe de club mij behandeld heeft eigenlijk, waardoor ik gedwongen werd om een andere club te zoeken", aldus de verdediger. "Ik vind het nog steeds pijnlijk dat ik niet meer bij Ajax speel. Ik had mij voorgesteld om te eindigen bij Ajax. Op het moment dat ik terugkeerde vanuit Manchester naar Ajax heb ik altijd een deur opengehouden voor een avontuur, maar mijn intentie was altijd om mijn carrière daar af te sluiten."

"Ik ben gewoon een grote Ajax-fan", vervolgt Blind. "Ik loop daar rond sinds mijn achtste of zevende jaar. Hoe alles is gelopen heeft mij erg veel pijn gedaan." De fans zijn niet de reden van het vertrek van Blind. "Ik ben niet weggegaan omdat de fans een keer niet achter mij stonden. Dat heb ik ook in mijn afscheidsbrief geschreven. Dat is zeker niet de reden dat ik Ajax ooit heb willen verlaten. Er is een hoop gebeurd achter de schermen en daar kom ik nog op terug."

Ondanks al de commotie sluit Blind een terugkeer bij Ajax niet uit. "Ik zie mezelf echt wel ooit weer terugkeren bij Ajax. Op welke manier dan ook. Ik voel me wel gewoon verbonden aan de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie