Nieuws

'Romano meldt 'here we go': Tottenham Hotspur kaapt Danjuma-deal met Everton'

'Romano meldt 'here we go': Tottenham Hotspur kaapt Danjuma-deal met Everton'

24 januari - 16:26
0

Arnaut Danjuma is daadwerkelijk op weg naar Tottenham Hotspur in plaats van Everton FC. Volgens The Athletic is de aanvaller onderweg naar het trainingscomplex van de Londenaren, terwijl Fabrizio Romano er zijn welbekende 'here we go' op loslaat. 

Danjuma leek de afgelopen week hard op weg naar Everton en werd daar zelfs al medisch gekeurd. Tottenham Hotspur lijkt daar nu eigenhandig een stokje voor te steken door de deal op het allerlaatste moment te kapen. Nadat er eerder al geruchten naar buiten kwamen dat de Londenaren een poging wagen bij Danjuma, is de linksbuiten volgens David Ornstein van The Athletic nu daadwerkelijk onderweg naar het trainingscomplex van Engelse topclub om zich daar medisch te laten keuren. Tottenham wil de aanvaller net als Everton huren, maar Antonio Conte en consorten zouden ook wel oren hebben naar een optie tot koop.

Danjuma stond op de nominatie om te vertrekken bij Villarreal, terwijl hij vorig seizoen nog een van de absolute uitblinkers was bij de Spanjaarden in de Primera División en de Champions League. Dit seizoen wil het mede door blessureleed nog niet vlotten, waardoor een huurtransfer mogelijk is. Ook Ajax en PSV hadden interessen, maar de Nederlandse grootmachten lijken achter het net te vissen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie