Breaking news

'Danjuma-deal met Everton dreigt af te ketsen: Tottenham Hotspur meldt zich'

'Danjuma-deal met Everton dreigt af te ketsen: Tottenham Hotspur meldt zich'

24 januari - 15:43 Laatste update: 16:23
0

De transfer van Arnaut Danjuma naar Everton leek in kannen en kruiken, maar op het laatste moment kan daar toch nog verandering in komen. Volgens Fabrizio Romano probeert Tottenham Hotspur de deal op het laatste moment nog te kapen.

Afgelopen week werd bekend dat Danjuma tijdelijk mag vetrekken bij Villarreal. De Oranje-international zou naar zowel Ajax als PSV hebben gekund, maar kiest uiteindelijk toch voor een stap naar de Premier League. Clubs als Nottingham Forest en Bournemouth waren geïnteresseerd, maar zijn keuze viel uiteindelijk op Everton. Ondanks dat de medische keuring als is doorlopen en er een mondeling akkoord is bereikt, zou er toch nog verandering in kunnen komen.

Volgens de Italiaanse transferexpert probeert Tottenham Hotspur de aanvaller op het laatste moment van een transfer naar de club uit Liverpool af te praten. De ploeg van Antonio Conte heeft met Harry Kane, Heung-Min Son, Richarlison en Dejan Kulusevski al de nodige stootkracht in huis, maar wil met Danjuma nog een andere smaak in huis halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie