Breaking news

'Danjuma-deal met Everton dreigt af te ketsen: Tottenham Hotspur meldt zich'

'Danjuma-deal met Everton dreigt af te ketsen: Tottenham Hotspur meldt zich'

24-01-2023 15:43 Laatste update: 16:23

De transfer van Arnaut Danjuma naar Everton leek in kannen en kruiken, maar op het laatste moment kan daar toch nog verandering in komen. Volgens Fabrizio Romano probeert Tottenham Hotspur de deal op het laatste moment nog te kapen.

Afgelopen week werd bekend dat Danjuma tijdelijk mag vetrekken bij Villarreal. De Oranje-international zou naar zowel Ajax als PSV hebben gekund, maar kiest uiteindelijk toch voor een stap naar de Premier League. Clubs als Nottingham Forest en Bournemouth waren geïnteresseerd, maar zijn keuze viel uiteindelijk op Everton. Ondanks dat de medische keuring als is doorlopen en er een mondeling akkoord is bereikt, zou er toch nog verandering in kunnen komen.

Volgens de Italiaanse transferexpert probeert Tottenham Hotspur de aanvaller op het laatste moment van een transfer naar de club uit Liverpool af te praten. De ploeg van Antonio Conte heeft met Harry Kane, Heung-Min Son, Richarlison en Dejan Kulusevski al de nodige stootkracht in huis, maar wil met Danjuma nog een andere smaak in huis halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!