Nieuws

Dit was de druppel die de emmer van Ronaldo en zijn zaakwaarnemer deed overlopen

Dit was de druppel die de emmer van Ronaldo en zijn zaakwaarnemer deed overlopen

24 januari - 15:28
0

Er zijn meer details over de breuk tussen Cristiano Ronaldo en zaakwaarnemer Jorge Mendes naar buiten gekomen. Volgens El Mundo zou de Portugese nummer zeven hebben geëist dat zijn belangenhartiger hem naar Bayern München of Chelsea moest brengen.

Waar Ronaldo en Mendes in een verleden twee handen op één buik waren, is daar al even geen sprake meer van. Dat was tot 2018, het jaar waarin de breuk langzaam vorm begon te krijgen. Eerst luisterde de Portugese ster niet toen hem door Mendes werd aangeraden om bij Real Madrid te blijven en niet naar Juventus te gaan. Drie jaar later werd de zaakwaarnemer niet ingelicht toen Ronaldo intern had aangegeven dat hij wilde vertrekken uit Italië.

Ondanks de meningsverschillen was het Mendes die een droomterugkeer naar Manchester United realiseerde. Dat bleek uiteindelijk een romantischer beeld dan het werd, aangezien Ronaldo geen potten wist te breken op Old Trafford. Het interview met Piers Morgan werd ook niet aan Mendes voorgelegd, waarna er nog een woordenwisseling plaatsvond. 'Of je brengt me nu naar Chelsea of Bayern München, of we gaan uit elkaar!', zou het hebben geklonken. Dat bleek de genadeklap in de relatie tussen de twee.

Zonder Mendes tekende Ronaldo deze maand zijn supercontract in Saudi-Arabië. De Portugees heeft zijn eerste wedstrijden in het shirt van Al Nassr inmiddels achter de rug.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie