Nieuws

Lofzang voor Ten Hag: 'Heb hem aanbevolen bij Barça, nadat Koeman ontslagen werd'

Lofzang voor Ten Hag: 'Heb hem aanbevolen bij Barça, nadat Koeman ontslagen werd'

24 januari - 13:30
1

Thierry Henry is onder de indruk van de prestaties van Erik ten Hag bij Manchester United. De Fransman is van mening dat de Engelse grootmacht onder de huidige manager aantrekkelijker voetbal kan gaan spelen dan onder Sir Alex Ferguson.

Manchester United verloor afgelopen weekend met 2-3 van Arsenal, maar volgens Henry lag dat niet aan Ten Hag. "Jongens, wat is Man United onder Ten Hag een ander team geworden", zei de voormalig Arsenal-ster na afloop van het duel bij CBS Sports, opgetekend door Voetbal International. "Om eerlijk te zijn ben ik een groot fan van Ten Hag, ik hou erg van zijn werkwijze. Hij is de trainer die ik heb aanbevolen bij Laporta, nadat Koeman werd ontslagen bij Barça. Hij is een genie."

"We zagen een team dat al drie jaar in ontwikkeling is tegen een team dat zes maanden in ontwikkeling is. En ook een team dat een week rust had gehad en een team dat slechts twee dagen rust gehad, maar toch ging het gelijk op. Dat verraste mij", aldus Henry. "Ik had verwacht dat Arsenal United volledig zou domineren, maar United had in de eerste helft de controle."

De Fransman ziet de toekomst rooskleurig in voor Manchester United. "Geef Ten Hag nog een jaar de tijd en steun hem op de transfermarkt en United wordt weer een ploeg om rekening mee te houden. Het is niet respectloos bedoeld richting Sir Alex, maar als Ten Hag het op orde krijgt bij United, zullen ze aantrekkelijker voetbal spelen dan onder Ferguson."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie