Nieuws

'Bayern München hakt knoop over toekomst ex-Ajacied Gravenberch door'

'Bayern München hakt knoop over toekomst ex-Ajacied Gravenberch door'

24 januari - 12:45 Laatste update: 14:54
3

Ryan Gravenberch blijft tot het eind van het seizoen bij Bayern München, meldt de Duitse tak van Sky Sports. De talentvolle middenvelder kan in Duitsland niet rekenen op veel speelminuten, desondanks wil Der Rekordmeister wil hem graag bij de selectie houden.

Gravenberch werd recent nog in verband gebracht met een tijdelijke move naar Liverpool, maar hier kan definitief een streep doorheen gezet worden. Volgens de Duitse tak van Sky Sports heeft Bayern München belsoten om de ex-Ajacied niet te laten vertrekken deze winter. Het medium schrijft dat Der Rekordmeister geloof heeft in de talentvolle middenvelder en hem daarom binnenboord wil houden.

Gravenberch bereikte in Amsterdam de magische grens van honderd duels, waarna hij afgelopen zomer voor zo'n vijfentwintig miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayern München maakte. De twintigjarige middenvelder kwam tot dusver in tien Bundesliga-wedstrijden in actie. Slechts één keer verscheen de ex-Ajacied aan de aftrap van een duel, dat was in een wedstrijd in de DFB-Pokal.

@voetbalnieuwsvn Gravenberch moet bij Bayern blijven…🤔 #gravenberch #bayern #ajax #vj #eredivisie #voetbal #ryangravenberch #voetbalnieuws #daanjurgers #fy #voorjou #vjp #psv #feyenoord #oranje #nederlandselftal #koeman ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie