Nieuws

Contractnieuws uit Alkmaar: AZ en Reijnders geven klap op meerjarige verlenging

Contractnieuws uit Alkmaar: AZ en Reijnders geven klap op meerjarige verlenging

24 januari - 11:34
0

Groot contractnieuws uit Alkmaar: AZ heeft Tijani Reijders tot de zomer van 2027 aan zich weten te binden. De middenvelder heeft zich binnen afzienbare tijd stormachtig ontwikkelt in de ploeg van Pascal Jansen.

Dat er een contractverlenging zat te komen, kwam niet geheel uit de lucht vallen. Eerder deze maand waren kamp-Reijnders en AZ het al mondeling eens geworden over de nieuwe verbintenis. "Zoals ik tijdens mijn vorige contractverlenging al zei, voelde ik veel vertrouwen van de club en mikte ik op een basisplaats. Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen. De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden", klonk het destijds op de clubkanalen.

Met een tweede plaats in de Eredivisie doet AZ het dit seizoen erg goed. Dat is volgens Reijnders niet het maximaal haalbare. "Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren", klinkt het.

Met Reijnders in de gelederen werken de Alkmaarders toe naar de competitiewedstrijd van aankomende woensdag. De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat op de planning.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie