Reactie

Sneijder ziet nieuwe toekomstige linksback voor Oranje: 'Schrijf maar op, 100%'

Sneijder ziet nieuwe toekomstige linksback voor Oranje: 'Schrijf maar op, 100%'

24 januari - 10:35 Laatste update: 14:55
4

Quilindschy Hartman staat over een paar maanden in Oranje, voorspelt Wesley Sneijder. De recordinternational zag in de linksback van Feyenoord dé uitblinker in de Klassieker (1-1) afgelopen zondag.

Hartman had een groot aandeel in de openingstreffer van Feyenoord. De linksback onderschepte een twijfelachtige pass van Steven Berghuis en bracht hem op het juiste moment bij Igor Paixão, die verwoestend uithaalde. "Dit is wel een geweldige verdedigende actie van Hartman, hè. Die is geweldig. Die was voor mij man of the match", begint Sneijder bij Veronica Offside. "Continu zat hij er bovenop, hij speelt Tadic uit de wedstrijd, hij heeft die kleine Conçeição uit de wedstrijd gespeeld."

"Die zien we over een paar maanden terug in Oranje", vervolgt de voormalig speler van Ajax, Real Madrid en Internazionale. "Is dat de nieuwe linksback?", kaatst presentator Wilfred Genee de bal terug. "Honderd procent. Schrijf dat maar op", concludeert Sneijder stellig.

Pas twaalf keer kwam Hartman in actie voor Feyenoord 1, maar vooral in topwedstrijden valt de linksback in positieve zin op. Ook met zijn invalbeurt tegen Lazio in de Europa League maakte hij indruk, door de assist te leveren bij het doelpunt van Santiago Gimenez.

@voetbalnieuwsvn Hartman in Oranje?!👀🧡 #feyenoord #ajax #feyaja #klassieker #hartman #sneijder #oranje #koeman #blind #malacia #nederlandselftal #nlelftal #vj #voorjou #fy #eredivisie #slot #schreuder #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie