Nieuws

PSV raakt mogelijk nog een aanvaller kwijt: Antwerp aast op Vertessen

PSV raakt mogelijk nog een aanvaller kwijt: Antwerp aast op Vertessen

24-01-2023 06:48 Laatste update: 06:57

Yorbe Vertessen staat in de belangstelling van Royal Antwerp FC. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil de 22-jarige Belg deze winter nog losweken bij PSV.

Dat melden betrouwbare bronnen aan VoetbalPrimeur. PSV kan dus in korte tijd drie aanvallers kwijtraken. Eerder vertrokken aanvoerder Cody Gakpo en Noni Madueke al naar respectievelijk Liverpool en Chelsea. Vertessen staat nu voor een overstap naar de Jupiler Pro League. Daar tegenover staat wel dat de Eindhovenaren zich zo goed als zeker hebben versterkt met de Portugese spits Fabio Silva.

Vertessen is geen onbetwiste basisspeler bij PSV, waardoor een overstap naar zijn vaderland mogelijk een interessante optie is voor hem. Mark van Bommel, de oud-trainer van de 22-jarige Belg, staat aan het roer bij Antwerp. De oefenmeester haalde Vertessen naar het eerste eftal van PSV. Het tweetal kent elkaar dus goed, waardoor Van Bommel weet wat voor aanvaller hij in huis haalt. Vertessen kwam dit seizoen in Eindhoven tot 147 minuten, verdeeld over zeven wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!