Nieuws

Daar is de bevestiging: Everton ontslaat Lampard na tegenvallende resultaten

Daar is de bevestiging: Everton ontslaat Lampard na tegenvallende resultaten

23-01-2023 21:21

Frank Lampard is niet langer de manager van Everton FC. De oud-voetballer en manager van onder meer Chelsea FC is ontslagen wegens de slechte resultaten dit seizoen in de Premier League

Zodoende komt er vervroegd een einde aan het dienstverband van Lampard bij Everton. De manager was nog geen jaar in dienst bij The Toffees. Everton strijd ook dit seizoen tegen degradatie en de laatste tien wedstrijden kwamen de mannen van Lampard niet tot een overwinning. Everton staat inmiddels op de negentiende plaats op de ranglijst in de Premier League. 

Het is al de tweede keer dat Lampard wordt ontslagen tijdens zijn trainerscarrière. De oud-middenvelder presteerde uitstekend bij Derby County en werd daardoor aangesteld bij Chelsea. Daar wilde het niet vlotten en werd hij voortijdig op straat gezet. 

Het ontslag komt niet geheel onverwachts. De clubeigenaar liet zich zaterdag na de 2-0 nederlaag op bezoek bij West Ham United al weten dat een eventueel onstlag'niet zijn beslissing was'.  

Het is in de prille trainerscarrière van de Engels international al de tweede keer dat hij voortijdig wordt ontslagen, na eerder op straat te zijn gezet door Chelsea.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!