Transfernieuws

'Ajax wil PSV en Feyenoord aftroeven in strijd om Twente-verdediger'

'Ajax wil PSV en Feyenoord aftroeven in strijd om Twente-verdediger'

23-01-2023 19:54

Ajax zou PSV en Feyenoord af willen troeven in de strijd om Mees Hilgers. De verdediger van FC Twente staat op de radar van alle Nederlandse topploegen en heeft ze voor het uitkiezen.

Mike Verweij stelt in Kick-Off de podcast dat de naam van Hilgers is opgedoken bij Ajax. "Het is voor Ajax vervelend dat ze nu vooral met Alfred Schreuder en zijn situatie bezig zijn, want daardoor liggen nu andere dingen stil. Maar Ajax hoopt eigenlijk PSV en Feyenoord, die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers, af te troeven door deze winter toe te slaan."

De Ajax-watcher van De Telegraaf stelt dat PSV en Feyenoord momenteel niet de financiële middelen hebben om de verdediger deze winter op te pikken. Volgends de journalist past de verdediger perfect in het plaatje van de Amsterdammers. "Ze zijn op zoek naar een rechter centrale en dat is ook al vooruitlopend op een mogelijk vertrek van Timber komende zomer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!