Nieuws

PSV en Hoever al weer uit elkaar na tegenvallende eerste seizoenshelft

PSV en Hoever al weer uit elkaar na tegenvallende eerste seizoenshelft

23-01-2023 18:44 Laatste update: 18:46

PSV en Ki-Jana Hoever gaan per direct uit elkaar meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zijn dusdanig ontevreden over de samenwerking met de rechtsback dat er een einde komt aan de huurovereenkomst met Wolverhampton Wanderers.

Hoever kende een ongelukkige periode bij PSV. De back kon tijdens de eerste oefenwedstrijden dit seizoen niet overtuigen en trok zijn tegenvallende vorm door tijdens de competitie. Na enkele wedstrijden had trainer Ruud van Nistelrooij geen andere keus dan Hoever te passeren. De huurling kwam vervolgens niet meer terug in de basis en viel tijdens zijn invalbeurten enkel negatief op. Mede door de geringe speeltijd is de huurovereenkomst beëindigt en keert Hoever terug naar Wolverhampton.

Met het vertrek van Hoever gaat PSV wellicht nog de transfermarkt op om een nieuwe rechtsback te zoeken. Phillip Mwene en Jordan Teze vervullen dit seizoen afwisselend de rechtsbackpositie, maar beide presteren nog niet overtuigend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!