Nieuws

Puzzelen geblazen voor Van Nistelrooij bij PSV: De Jong en Silva missen Emmen-uit

Puzzelen geblazen voor Van Nistelrooij bij PSV: De Jong en Silva missen Emmen-uit

23-01-2023 12:31
2

Luuk de Jong is niet van de partij met PSV tegen FC Emmen. De spits viel met een hoofdblessure uit tegen Vitesse en het duel van aankomende dinsdag komt voor hem nog te vroeg.

Er is goed nieuws en slecht nieuws rondom De Jong. Het slechte nieuws is dat de spits er nog niet bij is tegen Emmen, maar het goede nieuws is dat er geen hersenschudding is geconstateerd. Dat geeft Ruud van Nistelrooij hoop voor een spoedig herstel. "Hopelijk is hij er zaterdag weer bij", stelde de trainer van PSV tijdens een persmoment, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. 

Met het wegvallen van de ene spits komt de andere in beeld. Het lijkt dan ook zo klaar als een klontje dat de fitte Fábio Silva zijn debuut gaat maken, maar niets is minder waar. Volgens Van Nistelrooij is de transfer nog altijd niet afgerond.

Dat betekent dat het flink puzzelen wordt voor de oefenmeester van de Eindhovenaren. Tegen Vitesse loste Van Nistelrooij het op met Xavi Simons, Anwar El Ghazi en Johan Bakayoko.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!