Nieuws

'Meespelen De Jong tegen Emmen onzeker, Silva maakt mogelijk debuut voor PSV'

'Meespelen De Jong tegen Emmen onzeker, Silva maakt mogelijk debuut voor PSV'

23-01-2023 11:58

PSV moet het dinsdag mogelijks tellen zonder Luuk de Jong tegen FC Emmen. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt maandag besloten of de spits bij de Eindhovense selectie zit voor het treffen met de club uit Drenthe.

De Jong beleefde zaterdag tegen Vitesse een avond die hij het liefst snel wil vergeten. De spits miste eerst een strafschop en was tien minuten later betrokken bij een ongelukkig hoofd-tegen-hoofd moment met Melle Meulensteen. Met een lelijke hoofdwond verliet hij vervolgens het veld.

Of de hoofdwond dusdanig ernstig is dat De Jong nog een wedstrijd moet overslaan, wordt maandag bekend gemaakt. Mocht de Oranje-international niet bij de selectie zitten, dan maakt Fábio Silva mogelijk zijn debuut. Volgens het ED is de kersverse aanwinst helemaal fit en klaar om in actie te komen voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!