Transfernieuws

'Transfersoap krijgt nieuw hoofdstuk: Chelsea gaat 120 miljoen bieden aan Benfica'

'Transfersoap krijgt nieuw hoofdstuk: Chelsea gaat 120 miljoen bieden aan Benfica'

23-01-2023 11:39 Laatste update: 12:01

Chelsea gaat opnieuw een poging wagen om Enzo Fernández op te pikken bij Benfica. De Londenaren onderhandelden eerder al met de Portugezen over de Argentijn, maar kwamen aan met een te kleine zak geld.

Volgens Record laat Chelsea het er niet bij zitten en gaat het opnieuw onderhandelen om Fernández los te weken. De middenvelder is op te pikken voor 120 miljoen euro, maar daar willen The Blues vooralsnog niet aan. Hakim Ziyech zou eerder zijn aangeboden om iets van het bedrag af te snoepen, maar de Portugese koploper wil daar niet aan.

Het Portugese medium spreekt van 'een nieuwe inval' van Chelsea, waar Todd Boehly de leiding heeft. De Amerikaanse investeerder overweegt de 120 miljoen euro neer te leggen voor Fernández, die als topprioriteit geldt voor de Engelse grootmacht.

Mocht Fernández zijn handtekening zetten bij Chelsea, dan zou hij de zevende winterversterking zijn. Eerder kwamen David Datro Fofana, Andrey Santos, João Félix, Benoît Badiashile, Mykhaylo Mudryk en Noni Madueke komen, die samen zo’n tweehonderd miljoen euro hebben gekost.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!