Nieuws

'Kane staat open voor contractverlening, maar stelt wel twee eisen aan Tottenham'

'Kane staat open voor contractverlening, maar stelt wel twee eisen aan Tottenham'

23 januari - 10:52

Harry Kane staat open voor een contractverlenging bij Tottenham Hotspur. De aanvalsleider ligt tot 2024 vast in Londen, maar zou een nieuwe deal wel zien zitten, meldt The Athletic.

Kane staat nog steeds te boek als een van de beste doelpuntenmakers van Engeland. Als aanvoerder van het nationale elftal was de Engelsman afgelopen maand druk met het WK waardoor er nog geen gesprekken werden gevoerd over een mogelijke verlenging van zijn contract. Nu Kane terug is en weer van belang is bij Tottenham wil de club de gesprekken op gaan starten. De krant meldt dat de spits het winnen van prijzen bij The Spurs verkiest boven een mogelijke transfer. De plannen over de toekomstvisie en het aantrekken van belangrijke spelers zouden echter wel centraal staan in de keuze van Kane.

Hoewel een transfer momenteel nog niet aan de orde is voor Kane, speelt het bij zowel de aanvaller als de club in hun achterhoofd mee. De 29-jarige aanvaller ligt tot 2024 vast in Londen waardoor Tottenham snel moet handelen als ze er nog wat geld aan over willen houden. Voor Kane beginnen de jaren echter ook te tellen en zijn campagne bij The Spurs is momenteel nog zonder prijzen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s