Transfernieuws

'United-middenvelder op de radar van Newcastle United: Ten Hag blokkeert transfer'

'United-middenvelder op de radar van Newcastle United: Ten Hag blokkeert transfer'

23-01-2023 10:25

Newcastle United heeft gesprekken gevoerd met Scott McTominay over een mogelijke overstap deze winter. Zijn huidige club Manchester United is echter niet bereidt om zaken te doen aangezien manager Erik ten Hag een belangrijke speler in de Schot ziet.

Newcastle-manager Eddie Howe is op zoek naar een nieuwe middenvelder. Volgens The Athletic zou de keus zijn gevallen op McTominay aangezien de manager onder de indruk is van de kwaliteiten aan de bal van de Schot. United was afgelopen zomer ook al op de hoogte van de interesse van Newcastle. De nummer drie van de Premier League hoopte in de winter toe te kunnen slaan aangezien McTominay tegenwoordig tweede viool speelt achter Casemiro.

Howe ziet in McTominay een sleutelspeler voor zijn elftal. Volgens de doorgaans goed ingevoerde krant moet United spelers verkopen om te voldoen aan de Financial Fair Play regels. The Mancunians willen momenteel echter nog geen afscheid nemen van de 26-jarige middenvelder aangezien er te weinig tijd is om een waardige vervanger te halen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!