Transfernieuws

ED: Armeense uitblinker uit Russische competitie niet naar PSV door twee redenen

ED: Armeense uitblinker uit Russische competitie niet naar PSV door twee redenen

23-01-2023 08:33

PSV lijkt de komst van Eduard Spertysan voor nu uit het hoofd te kunnen zetten. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de verhalen rondom de aanvaller 'hardnekkig' en worden deze 'net zo hardnekkig ontkend' in Eindhoven.

De 22-jarige Spertysan laat zich dit seizoen zien bij FK Krasnodar. In Rusland is de Armeen met negen goals en zes assists bijzonder productief. Dat zou er voor hebben gezorgd dat de oren van PSV én Feyenoord zijn gespitst, maar de kans dat de aanvaller naar Nederland vertrekt lijkt behoorlijk klein.

Volgens het ED is PSV niet bezig met de komst van de Armeen. 'Het zou nu te lastig zijn om een speler uit dat land aan te trekken en daarnaast zou Spertysan te veel geld kosten', luidt het. Door zijn contract dat tot 2026 loopt hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de buitenspeler. Volgens transfermarkt wordt zijn marktwaarde momenteel op negen miljoen euro getaxeerd.

Dat PSV op zoek is naar nieuwe aanvallende versterkingen, staat buiten kijf. De huur van Fábio Silva werd afgelopen weekend afgerond, maar volgens Van Nistelrooij geldt hij niet als één van de opvolgers van de vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!