Nieuws

Klaassen niet tevreden met gelijkspel tegen Feyenoord: 'We spelen bij Ajax'

Klaassen niet tevreden met gelijkspel tegen Feyenoord: 'We spelen bij Ajax'

22-01-2023 18:59
1

Davy Klaassen is niet tevreden met het gelijkspel in de Klassieker. Ajax en Feyenoord kwamen niet verder dan een 1-1 en daar baalt de trefzekere middenvelder flink van.

Feyenoord was met name in de eerste helft de sterkere ploeg, maar Klaassen is totaal niet tevreden met een punt. "Nee, misschien als je de wedstrijd bekijkt is het resultaat terecht, maar ik ben niet tevreden. We kwamen niet echt in ons spel. In de tweede helft knokten we ons iets beter in de wedstrijd", vertelt Klaassen na afloop bij ESPN. De middenvelder kreeg de gelijkmaker op zijn naam, nadat hij een bal via Mats Wieffer in het Feyenoord-goal knikte. "Het interesseert me niet. Ik wilde hem op goal slash voor koppen. Het maakt me niet uit hoe die erin gaat. Dat hij er zo ingaat is prima"

De puntendeling zorgt niet voor tevredenheid in de Ajax-kleedkamer. "Toch wel teleurgesteld, maar dat hoort ook. We spelen bij Ajax, ja. Donderdag spelen we tegen FC Volendam. Ja, we moeten gasgeven. Ik kan het niet anders verwoorden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!