Transfernieuws

'Barça gaat aanval van kwaliteitsimpuls voorzien: deal met Manchester City'

'Barça gaat aanval van kwaliteitsimpuls voorzien: deal met Manchester City'

22-12-2021 19:22

Ferran Torres is op weg naar FC Barcelona. De Catalaanse club heeft nu ook een akkoord bereikt met Manchester City over een transfer, nadat Barça er al uit was met Torres zelf. De nummer zeven van Spanje gaat naar verluidt tussen de 55 en 65 miljoen betalen voor de aanvaller.

Torres wordt al langer gelinkt aan Barcelona. Nu gaat de transfer dus ook plaatsvinden, melden Spaanse media en transferexpert Fabrizio Romano. Barcelona betaalt volgens laatstgenoemde sowieso een transfersom van 55 miljoen, die met bonussen nog kan oplopen tot 65 miljoen. Sport heeft het echter over een bedrag van 'ongeveer' 45 miljoen euro.

Naar verwachting zet Torres zeer spoedig voet op Catalaanse bodem. Daar zal de Spaans international medisch gekeurd worden. Als hij die doorstaat, kan Torres zijn handtekening onder een vijfjarige verbintenis zetten.

Momenteel kampt Torres nog met een voetblessure, die hij tijdens de Final Four van de Nations League opliep. Hij kwam dit seizoen daardoor tot slechts vier competitieduels namens Manchester City. Daarin was Torres goed voor twee goals en twee assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!