Nieuws

Bijlow kijkt uit naar Klassieker: 'Moeten doen wat we altijd doen'

Bijlow kijkt uit naar Klassieker: 'Moeten doen wat we altijd doen'

22 januari - 08:30 Laatste update: 08:38
2

Justin Bijlow kijkt uit naar De Klassieker zondagmiddag. De doelman kende een teleurstellend begin van het seizoen, maar heeft nu weer een stijgende lijn te pakken.

Feyenoord krijgt zondag als koploper van de Eredivisie Ajax op bezoek. Dat het een wedstrijd wordt op het scherpst van de snede beaamt Bijlow, maar druk kan hij zich er niet om maken. "Het is natuurlijk de aartsrivaal, maar we proberen dezelfde dingen te doen die we altijd doen. Qua trainingen en hoe je naar wedstrijden leeft", zegt Bijlow bij de NOS. "Het is een grote wedstrijd, maar wat het precies is, kan ik ook niet vertellen." De doelman heeft enkel lof voor trainer Arne Slot. "Hij heeft een bepaalde visie. Mooi voetbal, opbouwen, hoge druk, dat maakt hij duidelijk en daar trainen we op. En de combinatie van de spelersgroep en trainer loopt goed samen."

Op het begin van het seizoen had Bijlow te maken met een kleine vorm dip. "Het begin van het seizoen was wat minder, niet op het niveau waarvan ik weet dat het kan. Ik vind dat ik nu een stijgende lijn te pakken heb. Maar ik denk dat ik dat al voor het WK heb ingezet." De aftrap in de Kuip vindt zondagmiddag plaats om 14.30 uur. Mocht Feyenoord winnen, vergroten ze het gat met Ajax naar acht punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie