Nieuws

Til ziet kansen na vertrek Madueke: 'Dan moet ik zorgen dat ik ook een kanon word'

Til ziet kansen na vertrek Madueke: 'Dan moet ik zorgen dat ik ook een kanon word'

22 januari - 08:01
1

Het vertrek van Noni Madueke biedt kansen Voor Guus Til bij PSV. Laatstgenoemde beseft dat maar al te goed en kroonde zich na het vertrek van de Engelsman direct tot matchwinner voor de Eindhovenaren.

PSV won zaterdagavond met 1-0 van Vitesse. Til schoot zijn ploeg vanuit de tweede lijn op voorsprong en liet daarmee zien wat hij in zijn mars had. De middenvelder beseft dat het vertrek van Madueke in zijn voordeel kan werken. "Nee, het is zeker fijn. Voor mij biedt het kansen. Ik hoop dat ik nog even mag blijven staan, maar dat is niet aan mij", vertelt Til bij ESPN. Als de interviewer aangeeft dat PSV mogelijk nog 'twee kanonnen' haalt, antwoord Til gevat. "Dan moet ik zorgen dat ik ook een kanon word."

Het spel tegen Vitesse was alles behalve oogstrelend te noemen. Til weigert het vertrek van Cody Gakpo of Madueke als één van de oorzaken te noemen. "Je bent PSV. Als je thuis speelt moet je in principe elke wedstrijd winnen. Je moet altijd een back-up hebben die er staat. Je kan het daar niet aan wijten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s