Nieuws

'Mogelijke concurrentie voor Karsdorp: Roma in de markt voor oud-Ajacied'

'Mogelijke concurrentie voor Karsdorp: Roma in de markt voor oud-Ajacied'

22-12-2021 14:41 Laatste update: 15:59

Een prachtige transfer naar AS Roma lonkt voor Rasmus Kirstensen. De Deense oud-speler van Ajax staat momenteel onder contract bij Red Bull Salzburg en moet bij de Romeinen de concurrentiestrijd aangaan met Rick Karsdorp. 

In 2018 streek de Deens international neer in Amsterdam. Na een weinig overtuigend verblijf bij de hoofdstedelingen vertrok Kristensen naar Red Bull Salzburg. Bij de Oostenrijkers heeft de rechtsback zich ontpopt tot belangrijke basiskracht. De verdediger was dit seizoen goed voor maar liefst zes goals en vier assists in zeventien wedstrijden.  

De Italiaanse krant Il Tempo verzekert dat AS Roma in de markt is voor Kirstensen. Diogo Dalot was de eerste gegadigde om de ploeg van José Mourinho te versterken, maar wil niet vertrekken bij Manchester United. Daardoor is Kristensen in beeld gekomen bij I Giallorossi

Roma zou de verdediger in eerste instantie willen huren. Daarin ziet RB Salzburg echter geen heil. De club is alleen geïnteresseerd in een permanente overgang van Kristensen. De Deen zou in zijn contract over een vertrekclausule ter waarde van tien miljoen euro beschikken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!