Nieuws

Moukoko verlengt contract bij Dortmund ondanks bijzondere geweigerde eis

Moukoko verlengt contract bij Dortmund ondanks bijzondere geweigerde eis

21-01-2023 16:46 Laatste update: 17:34

Youssoufa Moukoko heeft een nieuwe verbintenis ondertekend bij Borussia Dortmund. Het Duitse talent heeft zich tot 2026 aan de geel-zwarten verbonden, zonder de opmerkelijke clausule die hij volgens Duitse media in het contract op wilde laten nemen.

Volgens Sport 1 zou Moukoko een clausule op willen laten nemen zodat hij door zijn 'droomclub' FC Barcelona overgenomen zou kunnen worden. Daar stemde het bestuur van Dortmund niet mee in en dus is een Haaland-scenario hiermee voorkomen. De Noorse spits had namelijk wel een afkoopsom in zijn contract staan, waardoor hij voor een 'bescheiden' bedrag naar Manchester City kon vertrekken.

Toch heeft Moukoko zijn handtekening gezet onder de nieuwe verbintenis, is te lezen op de officiële kanalen. De spits blijft langer bij Dortmund, ondanks de interesse van Barcelona en clubs uit de Premier League. Onder andere Newcastle United werd veelvuldig aan de jongeling gelinkt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!