Nieuws

Gakpo in de basis bij Liverpool, Potter kiest voorin voor Ziyech bij Chelsea

Gakpo in de basis bij Liverpool, Potter kiest voorin voor Ziyech bij Chelsea

21-01-2023 12:51 Laatste update: 12:55

Cody Gakpo staat zaterdagmiddag in de basis tegen Chelsea. Aan de kant van The Blues is het opvallend dat Hakim Ziyech ook vanaf de aftrap mag starten.

Sportief gezien verkeren beide ploegen in zwaar weer. Waar Liverpool op plek negen terug te vinden is, staat Chelsea maar liefst tiende. Gakpo komt voorin samen te spelen met Mohamed Salah en Harvey Eliott. Darwin Núñez begint op de bank bij The Reds. De Urugayaan is net terug van een blessure en is nog niet fit genoeg om negentig minuten te spelen.

Bij Chelsea staat Ziyech in de basis. Naast de Marokkaan zullen Mason Mount en Kai Havertz te vinden zijn. Aankoop Mykhailo Mudryk zit op de bank en zou zijn debuut kunnen maken voor de Londenaren. Noni Madueke zit nog niet bij de selectie. Achterin kiest manager Graham Potter er voor om met Benoît Badiashile  te starten waardoor Kalidou Koulibaly op de bank zit.

Liverpool: Alisson; Milner, Konaté, Gomez, Robertson; Bajcetic, Thiago, Keita; Elliott, Salah, Gakpo.

Chelsea: Kepa; Chalobah, Thiago Silva, Badiashile, Hall; Gallagher, Jorginho, Cucurella; Ziyech, Mount; Havertz. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!