Transfernieuws

'Excelsior wil Feyenoord-talent verleiden om Rotterdamse overstap te maken'

'Excelsior wil Feyenoord-talent verleiden om Rotterdamse overstap te maken'

21-01-2023 11:20

Excelsior gaat proberen om Noah Naujoks bij Feyenoord weg te halen. De 20-jarige middenvelder zit regelmatig bij wedstrijdselectie van de hoofdmacht van de Stadionclub, maar kan zijn carrière elders in Rotterdam voortzetten.

Naujoks is in het bezit van een contract dat aankomende zomer afloopt en is daarom vanaf deze maand al bevoegd om met andere potentiële nieuwe werkgevers te praten. Volgens het Algemeen Dagblad is Excelsior één van de gegadigden die wel heil zien in de middenvelder.

Dat Excelsior goede banden met Feyenoord heeft, is duidelijk. De Kralingers huren regelmatig van de grote broer uit Rotterdam, waar Marouan Azarkan momenteel het beste voorbeeld van is. Bij Naujoks gaat het weliswaar niet om huur, maar de banden tussen de twee clubs zijn in ieder geval ijzersterk.

Naujoks maakte dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De aanvallende middenvelder viel twee keer in, tegen respectievelijk Vitesse en Fortuna Sittard.   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!