Transfernieuws

'Barcelona ziet Memphis-opvolger in Londen: Ziyech op de radar in Catalonië'

'Barcelona ziet Memphis-opvolger in Londen: Ziyech op de radar in Catalonië'

21-01-2023 09:53 Laatste update: 10:10

Hakim Ziyech staat op de radar van FC Barcelona. De Catalanen willen zich na het vertrek van Memhpis Depay nog verstreken en zouden uitgekomen zijn op de Marokkaan.

Ziyech zit in een benarde situatie bij Chelsea. De creatieve aanvaller zit op een zijspoor in Londen en mag vertrekken. Mede door de komst van Noni Madueke, Joao Félix en Mykhailo Mudryk lijkt de kans op speelminuten klein voor Ziyech. SPORT meldt dat Chelsea inzet op een ruildeal met Franck Kessié, maar daar zouden de Catalanen niet op zitten te wachten. Wel zou Barcelona Ziyech op een andere manier aan zich willen binden.

Na zijn sterke optreden op het WK voor Marokko staat de ondergesneeuwde voormalig Ajacied weer op de radar van meerdere Europese topploegen. De naam van Ziyech zingt al enige tijd rond in het Spotify Camp Nou. Afgelopen seizoen was de aanvaller ook al in beeld om de selectie van Xavi te verstreken, maar toen werd er uiteindelijk gekozen voor Ferran Torres en Adama Traoré.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!