Transfernieuws

'Arsenal wil stunten en middenvelder bij Real Madrid ophalen in huurdeal'

'Arsenal wil stunten en middenvelder bij Real Madrid ophalen in huurdeal'

20-01-2023 20:08

Arsenal heeft in januari nog ambitieuze plannen en denkt er aan Eduardo Camavinga van Real Madrid te huren. Na het vastleggen van Leandro Trossard en de waarschijnlijke komst van Jakub Kiwior kan de Fransman de derde winteraanwinst van The Gunners worden.

De Evening Standard schrijft dat Arsenal werk probeert te maken van de komst van Camavinga. Het zou een huurdeal betreffen met de Spaanse club. Het is niet duidelijk of Real een dergelijke overeenkomst ziet zitten, maar de twintigjarige middenvelder komt dit seizoen tot dusver weinig aan bod in de Spaanse hoofdstad.

Bij Arsenal blijft Declan Rice van West Ham United de grootste prioriteit. De ploeg van Mikel Arteta is bezig aan een indrukwekkend seizoen en staat eenzaam alleen als koploper van de Premier League. Arsenal is eveneens geïnteresseerd in Youri Tielemans, die in de zomer uit zijn contract loopt bij Leicester City. 

The Gunners treffen zondag Manchester United in de Premier League en kunnen met een overwinning zeer goede zaken doen richting de landstitel. Concurrent Manchester City rekende eerder in de week met Tottenham Hotspur af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!