Nieuws

Ferguson verwelkomt Klopp in illuster rijtje bij duizendste wedstrijd als manager

Ferguson verwelkomt Klopp in illuster rijtje bij duizendste wedstrijd als manager

20 januari - 19:03
0

Sir Alex Ferguson heeft Jürgen Klopp alvast verwelkomt bij de LMA 1000 Club, oftewel het rijtje managers dat al duizend wedstrijden achter hun naam hebben staan. Klopp bereikt zaterdag die mijlpaal in het thuisduel met Chelsea FC.

Namen als Ferguson, José Mourinho, David Moyes en Rafael Benítez werden eerder al opgenomen in de zogeheten Hall of Fame. Ferguson is trots op de prestatie van Klopp, die zich zaterdag bij het illustere rijtje voegt. "Ik ben verheugd Jürgen Klopp te verwelkomen in de LMA 1000 Club. Jürgen is zonder twijfel één van de beste managers ter wereld. Zijn toewijding en passie inspireert iedereen die een carrière in het voetbalmanagement ambieert."

"De vele prijzen die hij al in zijn carrière heeft gewonnen, waaronder recentelijk de Champions League en de Engelse landstitel, bevestigen zijn status als deel van de elite van het voetbal", besluit Ferguson. Klopp zal de prijs ontvangen in een periode dat Liverpool het zwaar heeft: The Reds staan slechts negende in de Premier League en kennen een achterstand van negentien punten op koploper Arsenal. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie