Nieuws

'Blessuregevoelige Gomez weet zich in de belangstelling van Spaanse grootmacht'

'Blessuregevoelige Gomez weet zich in de belangstelling van Spaanse grootmacht'

22-12-2021 13:07 Laatste update: 14:36

Joe Gomez weet zich in de belangstelling van Real Madrid. Door de moordende concurrentie bij Liverpool lijkt de Engelsman niet op veel speelminuten te hoeven rekenen.

De 24-jarige verdediger miste het afgelopen seizoen grotendeels door knieblessures en kampt deze jaargang veelvuldig met lies- en kuitproblemen. BBC Sport verzekert dat De Koninklijke geïnteresseerd is in de mandekker. Aangezien zijn contract nog 3,5 jaar doorloopt op Anfield is de verwachting dat er een fikse transfersom tegenover zijn vertrek moet staan.

Ondanks de absentie van Virgil van Dijk (wegens een coronabesmetting) was er geen plaats in de basis weggelegd voor Gomez in de wedstrijd met Tottenham Hotspur, die in 2-2 eindigde. Manager Jürgen Klopp gaf de voorkeur aan Ibrahima Konaté en Joël Matip. Dat de Engelsman pas in de blessuretijd op mocht draven, is mogelijk een teken aan de wand voor zijn perspectief bij The Reds.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!