Transfernieuws

Ten Hag hoopt op meer versterkingen: 'We doen research en zijn altijd op zoek'

Ten Hag hoopt op meer versterkingen: 'We doen research en zijn altijd op zoek'

20-01-2023 18:10 Laatste update: 18:14

Erik ten Hag heeft vrijdag een hoopvol bericht meegegeven aan de fans van Manchester United. De manager stelt dat United op zoek is naar meer versterkingen in januari na de komst van Wout Weghorst. 

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het topduel met Arsenal neemt Ten Hag de tijd om het over transfers te hebben. "Als Manchester United zijnde moet je altijd naar oplossingen zoeken. We zullen onderzoek doen en als er mogelijkheden aandienen, zullen we ervoor gaan", laat Ten Hag weten. 

Weghorst verruilde Besiktas al voor United in januari. De club doet na een sterke reeks mee in de top van de Premier League en moet zondag een resultaat zien te behalen op bezoek bij koploper Arsenal. Aan de kant van The Red Devils is Casemiro, een belangrijke schakel op het middenveld, geschorst. Arsenal en Manchester United trappen zondag om 16.30 uur af in het Emirates Stadium. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!