Transfernieuws

Arsenal bevestigt toptransfer: Trossard verruilt Brighton voor Engelse koploper

Arsenal bevestigt toptransfer: Trossard verruilt Brighton voor Engelse koploper

20-01-2023 16:30 Laatste update: 16:32

Arsenal heeft de komst van Leandro Trossard bevestigd. De Belg komt over van Brighton & Hove Albion FC, waar de middenvelder niet meer door een deur kon met manager Roberto De Zerbi.

Arsenal maakt het nieuws wereldkundig middels een verwijzing naar de manier waarop Trossard zijn doelpunten viert, terwijl Brighton ook de transfer heeft bevestigd. Trossard speelde sinds 2019 bij Brighton, maar kreeg het aan de stok met De Zerbi en wilde niet meer voor de Italiaanse manager spelen. De zaakwaarnemer van Trossard liet in een statement weten dat de Belg een transferverzoek indiende. 

The Gunners probeerden lange tijd Mykhaylo Mudryk naar het Emirates te halen, maar Chelsea kaapte die deal op het laatste moment met een bod van 100 miljoen euro. De koploper van de Premier League betaalt voor Trossard een klein deel van de som die voor Mudryk was bestemd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!