Transfernieuws

'Arsenal pakt door na Trossard-deal en lijft verdediger van Spezia in'

'Arsenal pakt door na Trossard-deal en lijft verdediger van Spezia in'

20-01-2023 16:38

Arsenal is bezig met de tweede aanwinst in de wintertransferperiode en staat op het punt Jakub Kiwior vast te leggen. De 22-jarige centrumverdediger komt over van het Italiaanse Spezia en moet ongeveer twintig miljoen euro kosten.

Transferexpert Fabrizio Romano spreekt van een done deal en stelt dat beide clubs de papieren al hebben ondertekend. Het is de bedoeling dat Kiwior binnenkort naar Londen vliegt om de medische keuring te ondergaan en een contract tot 2028 te tekenen. De Poolse Kiwior speelt sinds 2021 voor Spezia en wordt daar gezien als groot talent in de verdediging.

Arsenal legt de verdediger vast voor de toekomst. Gabriel Magelhaes en William Saliba lijken onomstreden in de basiself van manager Mikel Arteta. Arsenal kent een voorsprong van acht punten in de Premier League en speelt het aankomend weekend tegen Manchester United. Kiwior is dit seizoen een vaste waarde voor Spezia, dat vijftiende staat in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!