Transfernieuws

Carrasco mogelijk naar Barça in de zomer: club bedingt niet-verplichte koopoptie

Carrasco mogelijk naar Barça in de zomer: club bedingt niet-verplichte koopoptie

20-01-2023 16:15

Yannick Carrasco maakt het seizoen af bij FC Barcelona. Bij de Catalanen vertrok Memphis Depay richting Los Colchoneros, maar bewandelt de Belg in de zomer wellicht de omgekeerde route richting Catalonië.

Barcelona maakt op de clubsite bekend dat Carrasco in de zomer wellicht wordt overgenomen van Atlético Madrid. Wel heeft de koploper van de Primera División een niet-verplichte koopoptie weten te bedingen tijdens de onderhandelingen. Bij een positieve samenwerking zal het Barça twintig miljoen euro kosten om Carrasco permanent in te lijven.

Gedurende de onderhandelingen tussen de twee clubs werd al gesproken van een ruildeal, maar dat gerucht werd snel uit de wereld geholpen. Memphis tekent tot 2025 bij Atlético Madrid, terwijl Carrasco in de zomer wellicht naar de grote concurrent vertrekt. Carrasco was lange tijd een vaste kracht bij Atlético, maar viel uit de gratie bij trainer Diego Simeone.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!