Nieuws

Goed nieuws uit Feyenoord-ziekenboeg: Timber traint mee en haalt mogelijk Ajax

Goed nieuws uit Feyenoord-ziekenboeg: Timber traint mee en haalt mogelijk Ajax

20-01-2023 13:55

Feyenoord beschikt op Gernot Trauner na over een nagenoeg fitte selectie voor het treffen met Ajax. Dat betekent dat ook Quinten Timber weer op het trainingsveld is gesignaleerd, die wellicht kan aansluiten bij de Rotterdamse selectie zondag.

In aanloop naar de tweede seizoenshelft viel Timber uit met een blessure in het duel tussen Feyenoord en FC Emmen. In eerste instantie werd gevreesd voor een lange afwezigheid vanwege zijn middenvoetsbeentje, maar daar lijkt toch verandering in te zijn gekomen.

"Timber is aan het meetrainen", openbaart Slot op de persconferentie in aanloop naar de Klassieker. "Het is de vraag of hij beschikbaar is, maar het gaat de goede kant op. Of hij zondag haalt, bespreken we. Hij start sowieso niet in de basis en is al verder dan we gehoopt hadden. We snappen dat hij nog kwetsbaar is", aldus de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!