Transfernieuws

'Prijskaartje Kasanwirjo uitgelekt, Feyenoord betaalt Groningen miljoenenbedrag'

'Prijskaartje Kasanwirjo uitgelekt, Feyenoord betaalt Groningen miljoenenbedrag'

20-01-2023 11:59
3

Feyenoord gaat een miljoenenbedrag overmaken aan FC Groningen voor de diensten van Neraysho Kasanwirjo. De verdediger is hard onderweg naar Feyenoord en gaat de geblesseerde Gernot Trauner vervangen. 

Volgens Het Dagblad van het Noorden is er ongeveer twee miljoen euro gemoeid bij de overstap. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Groningen zijn in een stroomversnelling geraakt. De Rotterdammers zijn naarstig op zoek naar een vervanger van Trauner en Kasanwirjo wil maar wat graag naar de koploper van de Eredivisie vertrekken.

Kasanwirjo verscheen vrijdag niet op het trainingsveld van Groningen en daarmee lijkt het meeste te zijn gezegd. De club wilde niet reageren op de interesse uit Rotterdam. Onder meer Mads Bech Sørensen, Aimar Sher en Johan Hove tekenden onlangs in de Euroborg en kunnen uit de voeten op de positie van Kasanwirjo.

Het is de vraag of Kasanwirjo op tijd kan aansluiten bij Feyenoord voor de Klassieker, die zondag wordt gespeeld tussen Ajax en Feyenoord. De Rotterdammers staan vier punten los in de Eredivisie en kunnen met een overwinning een grote stap zetten richting de landstitel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!