Transfernieuws

'Alle seinen op groen: enkel medische test scheidt Madueke nog van Chelsea-move'

'Alle seinen op groen: enkel medische test scheidt Madueke nog van Chelsea-move'

20-01-2023 09:41 Laatste update: 11:48
1

Het is nog niet officieel, maar Noni Madueke mag zich bijna speler van Chelsea noemen. De aanvaller van PSV is momenteel in Londen om de laatste details rondom zijn transfer af te ronden.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ondergaat Madueke momenteel de medische keuring op Stamford Bridge. Contractueel gezien is alles al in kannen en kruiken: zowel PSV en Chelsea hebben een akkoord bereikt, terwijl ook de Engelsman het op persoonlijk vlak eens is geworden met zijn nieuwe werkgever.

Gezien de blessurehistorie van Madueke is een medische keuring misschien nog wel spannend, maar normaal gesproken worden er geen problemen verwacht. Als alles meezit tekent snelle aanvaller snel een contract tot nog onbekende tijd en ontvangt PSV een transfersom die tussen de 35 en 38 miljoen euro ligt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!