Transfernieuws

Opnieuw grote vis voor Schmidt: Benfica huurt 'oude bekende' tot eind van seizoen

Opnieuw grote vis voor Schmidt: Benfica huurt 'oude bekende' tot eind van seizoen

20-01-2023 08:37 Laatste update: 08:51

Benfica heeft met Gonçalo Guedes een grote slag geslagen op de transfermarkt. De Portugezen hebben een monsterbedrag neergelegd om het kind van de club terug naar Lissabon te halen.

Zes jaar geleden vertrok Guedes van Benfica naar Paris Saint-Germain, waar hij via Valencia bij Wolverhampton Wanderers belandde. Sinds de aanstelling van Julen Lopetegui bij laatstgenoemde club, kwam hij niet meer in de plannen voor. De Portugese topclub zag dan ook zijn kans schoon en heeft toegeslagen: Guedes wordt tot het eind van het seizoen gehuurd.

Met Guedes heeft Benfica zijn derde nieuwe aanwinst van deze winterse transferwindow binnen. Eerder werden Andreas Schjelderup en Casper Tengstedt al aan de selectie toegevoegd. Dat is mogelijk slecht nieuws voor David Neres. Alle drie de versterkingen van de Portugese koploper zijn actief in de voorste linie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!