Transfernieuws

'Danjuma hakt komende uren knoop door, PSV en Ajax hebben niet de beste hand'

'Danjuma hakt komende uren knoop door, PSV en Ajax hebben niet de beste hand'

20-01-2023 07:02
1

Niet Ajax of PSV, maar Everton lijkt momenteel de meeste kans te maken op Arnaut Danjuma. Volgens Fabrizio Romano gaat de Oranje-international snel beslissen waar hij zijn carrière gaat vervolgen.

Het verhaal rondom Danjuma is bekend. De aanvaller die ooit nog zo onmisbaar was voor Villarreal kan niet meer op een basisplaats rekenen en mag daarom op huurbasis vertrekken tijdens deze transferwindow. Aan clubkeuze geen gebrek: meerdere Premier League-clubs als Everton, Bournemouth en Nottingham Forest hebben hun interesse kenbaar gemaakt en ook een stap naar Ajax of PSV behoort tot een reële optie.

Volgens de Italiaanse transferexpert lijkt Everton momenteel de meeste kans te maken op Danjuma. The Magpies hebben een medische keuring zelfs al ingepland. Dat zou betekenen dat zijn oude clubs Bournemouth en PSV naast de aanvaller grijpen. 'In de komende uren' gaat Danjuma de knoop definitief doorhakken, stelt Romano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!